Badhus?

Jag undrar vad grannarna tänker om mig... Från stinkande rök till tårframkallade ättika till kväljande liklukt till stark klordoft...
De sista stegen är nog mest intressanta.
Liklukt smiter ut i trapphuset - Lägenhetsägaren kommer hem - Stora svarta sopsäckar bärs ut - Hissen stinker lik - Klorindoft sipprar ut genom dörren.
...
Men badhus är sjutton gånger bättre än massgrav. Så för tillfället är jag nöjd, eventuellt håller inte mina slemhinnor och lungor med mig, ett hett tips pojkar och flickor: Andas inte in luftburna klorindroppar.
För övrigt sitter jag och lyssnar på lite dance/clud musik. Känner mig fruktansvärt sugen på att gå ut och röra på kroppen i takt med en tung bas just nu.
Snart måste jag verkligen ta tag i mitt dansintresse. Fördomarna hänger tungt men jag kan väl iallafall en gång våga mig utanför mina murar.
...
Tankarna har börjat vandra iväg mot resor nu. London är ett säkert kort, bara att bestämma när. Men Australien är kanske en möjlighet, borde kika på det. ~15000 flygstol tur och retur. Och faktiskt finns det nån site där, chansen är ju så liten så den kan knappt räknas, men på något sätt skulle jag kunna åka dit på jobb och ta semester i samma veva. Vilket betyder att jobbet betalar resan... Men det skulle väl ta för lång tid att anordna det för att jag ska hinna på chansen i Australien, jag tror det redan är lite sent påtänkt. Men tankarna finns där.
*drar in en rejäl sniff klorin*
Undrar om det här är farligt...

Teknikporr

*snörvel* när man blir toksjuk och sover halva eftermiddagen, hela natten och halva dagen, och fortfarande mår piss när man vaknar. Då orkar man inte riktigt anstränga sig så mycket, men jag lyckades hitta energi till att peta igång mitt nätverk här hemma iallafall.
Så nu har jag äntligen kopplat ihop allting som det ska. Stationär dator, bärbar dator och PS3 går allihop till TVn och det trådlösa nätverket håller samman allihop. Kryptering fick jag in också så grannarna inte ska kunna snylta. Så det har varit lite teknikporr här hemma den här kvällen.
Det känns helt rätt att byta mellan tvspel, datorspel och surfning med tevedosan ;) Nu kan jag spela ett datorspel, ett tvspel och surfa på forum om spel - mer eller mindre samtidigt. Inte illa det inte... Inte för att jag vet varför jag behöver det, men va fasen. När det luktar dött djur i lägenheten måste man hitta på nåt som muntrar upp en...
En annan positiv sak som jag upptäckte var att jag kan stänga av elementen när jag har två datorer, en PS3a och en plasma-tv igång... Direktverkande el är grejer det... *får kalla kårar när han tänker på kommande elräkning*
Man kanske skulle köpa sig en sån där elmätare och koppla på och kika vad allting drar. Jag lär ju bli ledsen...
Sitter för tillfället i soffan och surfar på laptopen med teven som skärm, fan va smått det blir där borta. Håller på och installerar om windows på stationära datorn, jag måste köpa mig en kopia av windows 7, nyckeln jag hade till XP ville inte fungera som jag tänkt. Det får bli Windows 7 RC fram tills de börjar strypa det i mars, så får jag väl slå till då. Ännu en tusenlapp att lägga ut...
En fotnot till eventuella intresserade:
Nycklar till windows som står skrivna på datorer, exempelvis laptops, fungerar inte till vilka windowsskivor som helst. Så om man vill installera om windows på sin laptop med en egen skiva, så måste man kontakta tillverkaren och kräva en skiva från dem.
Så om hårddisken bryter ihop och seglar till fjärran land. DÅ har du ingen möjlighet att få tillbaka windows trots ny hårddisk och nyckeln kvar utan att få en ny skiva det vill säga. Och den kommer du antagligen få betala för.
punkt

Vem har gömt liket under mitt kylskåp?

Jag får kväljningar varje gång jag öppnar dörren efter att ha varit ute en sväng. Härligt.
Frysen är nu urtorkad tre gånger och har stått i ättiksmarinering en natt. Ättikan får jobba vidare, men trots stängd frysdörr luktar det as nånstans.


Men självömkandet har minskat litegrann, nu ska jag ut och jaga istället. Nu är det inte längre mitt fel, det var en jävla säkring som hade gått... Pratade med försäkringsbolaget idag som hänvisade mig till föreningen eftersom bostadsrättstillägget ingår i hyran, ringde ikväll ordförande och blev hänvisad vidare. Imorgon ska jag hitta ett sätt att få ut en ny frys. Den jag har är ju obrukbar, vem fan gillar broccoli som luktar dött djur? Klart det går på försäkringen, frysen var ju ny. Och säkringar kan ju inte jag styra över.

Det här ska jag fan i helvete komma ut segrande ur. Förbannade otursandar och deras jävla lekar, i helvete att jag ger mig nu.

Hitta nån annan självgod idiot att kasta otur på istället. För den här idioten tänker slå tillbaka.


Stinkande frys och stinkande golv. Det lär ju vara värt åtminstone 10 stycken Gustav Vasa...


Curse count: 7

Jag hatar mig själv

När jag åkte hem till Hälsingland före jul valde jag att dra ur elkontakterna till dator och tv. Vad jag lyckades glömma var att kyl och frys går på samma kontakt. Skitsmart idiotjävel.

Nu luktar det ruttet kött i hela lägenheten och rejält mycket i frysen, trots två noggranna rengöringar med två olika rengöringsmedel. Frysen kommer sannolikt aldrig sluta lukta och lägenheten kanske ger med sig om några veckor om jag har tur. Jag får väl köpa en ny kyl+frys och måla om hela jävla lägenheten igen för att bli av med lukten. Skitkul.

Fy fan vad stolt jag är över att jag är ett sånt klantarsel.


Curse count: 3
Edit:
Hade glömt att jag lämnat det här här. Jag insåg efter en stund att jag faktiskt inte dragit ur kylskåpet. Det var en säkring som hade gått... Så jag är väl inte lika förbannad på mig själv kanske, istället är jag förbannad på alla andra. Så det är väl ingen ändring från vardagen antar jag ;)

RSS 2.0